Voćarski malčeri spadaju u grupu poljoprivrednih malčera i prvenstveno su namjenjeni za usitnjavanje biljnih ostataka nakon rezidbe, kao i korova i trave u voćnjacima i vinogradima.

Sadilica za luk, namjenjena je za sadnju lukovice u zemlju. Sadilica je visoko produktivna. Prosječni razmak pri sadnji je od 30-40 cm između redova...

Disk kosilice FPM su zadnje traktorske kosilice namjenjene za košnju svih vrsta trava i stočnog bilja, površina pored puteva i za komunalni radove.

Disk kosilice DKF i DKC su zadnje traktorske kosilice namijenjene za košnju svih vrsta trava i krmnog bilja, površina pored puteva i za komunalne radove.

Trakasti sakupljači sijena namjenjeni su kako za sakupljanje tako i za rastresanje i prevrtanje pokošene travne mase čime se skraćuje vrijeme sušenja.

Trakasti skupljači sijena namjenjeni su kako za skupljanje tako i za rastresanje i prevrtanje pokošene travne mase čime se skraćuje vrijeme sušenja.

Rotacijske freze „ROTAS” spadaju u grupu teških freza i namjenjene su za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta za sve vidove poljoprivredne proizvodnje.

Rotacijske drljače predstavljaju najsuvremenije mašine sa aktivnim radnim organima namijenjene za osnovnu i dopunsku obradu zemljišta, za sve vidove poljoprivredne proizvodnje.

Pošalji upit za ovaj proizvod

se-kra-logotip.png
SE-KRA d.o.o. za proizvodnju i trgovinu.
Neretvanska 20
10361 Sesvetski Kraljevec, HR
se-kra@se-kra.hr
© Copyright 2024 Se-Kra. Sva prava pridržana!
Prvi Program